• Nem tudom,hogy mi a bajom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor(úr,hölgy),nekem a panaszom az lenne,hogyElég gyakran megszédülök és olyankor elkezd hevesen verni a szivem,rossz a közérzetem ,félelem érzésem van,mindenféle szervi panaszom,úgy érzem mintha homályosan látnék,gyomorból jövő félelem érzes mintha valami hirtelen történne és a szervezetem reagálna,de közben semmi sem történik,szúrás a koponyám tetején és nyilalló fejfájás a fejem jobb oldalán,a szivembe is gyakran beszúr,benyilallik.Azt szeretném kérdezni,hogy mi lehet ez,de ha lehet konkrétan,már 5 hónapja tart.24 éves vagyok,185cm magas és 108 kg.

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés, szívdobogás témában

        Kedves kérdező!


        Vizsgálat nélkül elég nehéz véleményt alkotni, főleg, ha "konkrét" választ szeretne. Jó lenne tudni, milyen sűrűn vannak ezek a rosszullétek, mi váltja ki őket, mennyire szapora közben a pulzus, hogyan szűnik a rosszullét. A panaszok hátterében felmerül ritmuszavar is, ennek kizárásához kardiológiai vizsgálatra van szükség (Holter EKG, esemény Holter, panasz alatt rögzített EKG segíthet az értékelésben). A panaszok azonban felvetik pszichés ok, pánik szindróma lehetőségét is, ezért ha a kardiológián nem igazolódik eltérés, ilyen irányú vizsgálat is javasolt. Keresse fel háziorvosát, aki segít a kivizsgálás megszervezésében.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-16 10:54:53; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés