• Genetikai betegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        lenne 2 kérdésem önhöz én 22 éves lány vagyok és genetika rendellenességgel születtem a ballábam körforgata kétszer akkora mint a jobb,a bokám is,ez nem is lenne baj,csak mindig huzza a görcs,fáj a lábam ahogy lépek,a térdhajlatom is huzzodik állandoan,az erek a lábamba pukkannak széjjel olyan mintha elestem v, megvertek volna.azt szeretném kérdezni hogy ezzel a genetikai betegséggel mit lehetne csinálni,pl.vádlikisebbités,erekeltávolitása.voltam már orvosnál vele irt fel detralex filmtablettát de semit nem hat multkor vissza mentem hozzá és mondtam neki hogy valamit csináljunk már én ezt nem birom és azt javasolta hogy százalékoltassam le magam, de kérdezzem és ha leszázalékoltatnak milyen anyagi hátterem lesz nemtudott rá válaszolni ha Ön tud kérem válaszoljon.Elnézést hogy ilyen hoszura sikerült a levél.további szép napot.Erika

         

        WEBBeteg szakértő válasza a lábfájdalom témában

        Kedves Erika!

        Leginkább érsebész tud megoldást adni a problámájára. Biztos, hogy a műtét előtt számos érvizsgálat fog történni.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-05-05 11:02:51; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 12:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés