• Mi a baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Heló.24 éves vagyok és a panaszaim:sajog(bizserékel) a lábam de a szivem dobbanásával egyszerre,sokszor szur a szivem,fáj a fejem(nyilallik)de csak a jobb felén,a bordámból indul a fájdalom vsgy a hátamból és mindig a szivemre megy,a szemem néha fáj mintha el akarna pattani benne egy ér,és sokszor a melkasom is fáj.De mindez olyan érzés mintha valami azonnal akar velem történni.Jár bennem az ideg.Mi lehet ez.Előre is nagyon köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves kérdező!

        Elég szerteágazóak a panaszok, lehet, hogy csak stressz, kimerültség okozza őket, én mindenesetre a mellkasi fájdalmak miatt egy EKG-t, szívultrahangot csináltatnék, ehhez kardiológia szakrendelésre kell beutalót kérni. A szemfájdalom miatt vérnyomásmérés, szemészeti vizsgálat indokolt.

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-06 22:20:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 10:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: