• Pulzusszám

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jónapot kívánok. 30 éves férfi vagyok és megszeretném kérdezni hogy nekem nyugalmi állapotban a pulzusszámom 45-55 között van , valamikor 60 is van, hogy ez normális vagy valaminek az elő jele. Szoktam focizni és fallabdázni.

        Elöre is köszönöm válaszát tisztelettel Attila.

        WEBBeteg szakértő válasza a pulzusszám témában

        Kedves kérdező!


        Ez a pulzusszám sportolóknál nyugalomban gyakran előfordul, ha nincs mellette panasz (nincs szédülés, eszméletvesztés, gyengeség), nincs vele teendő.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-02 22:18:59; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 15:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: