• Magas vérnyomásra

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő, úr! Kérdésem arra vonatkozik, hogy magas vérnyomásra milyen hatással van ha oxigénnel dúsitott ásvnyvizet fogyaszt valaki. Tudtommal ettől magasabb lesz a véroxigén szint,  ez   csökkenti e a vérnyomást, illetve jótékonyan hat e vagy éppen árt? Tisztelettel

        WEBBeteg szakértő válasza a magas vérnyomás témában

        Kedves kérdező!

        Nem találtam arra utaló információt, mely szerint ez a termék jelentősen befolyásolná bármilyen irányban a vérnyomást, de az is kérdéses, hogy számottevően emelné a vér oxigén-koncentrációját (a gyomor-bél rendszer nem erre van kitalálva). Az amerikai "OGYI" (FDA) be is tiltotta az ezzel kapcsolatos, gyógyító hatást sugalló reklámokat.

         

        Üdvözlettel: Dr. Bene Orsolya


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-04-05 21:29:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: