• Érgyengeség.-?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr!

        A jobb lábamon a nagy lábujjamban múlt héten hirtelen erős, szúró fájdalom jelentkezett. Először rovarcsípésre gyanakodtam, de mikor megnéztem, akkor jöttem rá, hogy megpattanhatott egy nagyobb ér. Kb. 10 forintos nagyságú területen bevérzett a bőröm alatt. Mindez takarítás közben történt, tehát különösebb igénybevételnek nem volt kitéve.

        Ezután a bal kezem mutatóujjánál történt hasonló. A különbség annyi, hogy az kapott egy kisebb ütést, de nem akkorát, ami indokolta volna a bevérzést. Főleg nem ilyen mértékben. Az ujjam tövében mind a felső, mind a tenyér felöli oldalon ellilult.

        Fogalmam sincs ez mire utalhat, és hogy kell e ez miatt aggódni.

        Segítségét előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a érfalgyengeség témában

        Tisztelt Kérdező!

        Lehet  érfalgyengeség is a háttérben, de lehet emellett véralvadási zavar vagy májbetegség. Szedjen Rutascorbint és C-vitamint!

        Üdvözlettel: Dr. Bodnár Edina



        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-03-24 22:43:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 08:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés