Fronthatás kezelése

Koszoruér műtétem volt.Gyogyszereimet rendesen szedem, mikor szeles az idö majdnem elfulladok.Nemtudok tenni ellene semmit, esetleg másik adagot veszekbe. A napi 1db helyett duplát használok fel.Szeretném megkérdezni nem-e káros adupla adag, nemoldhato meg másfajta gyogyszerrel a problémám.Köszönöm válaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fronthatás témában

Tisztelt Kérdező!

Nem részletezi, hogy pontosan milyen gyógyszertípust használ (gondolom Nitromint készítményt) , és azt sem részletezi, hogy a műtét mikor történt. Azóta a panaszai hogyan alakultak, így nehéz pontos választ adni Önnek. Annyit elmondhatok, hogy az Ön által említett panaszoknak a műtét előttihez képest való változásai a lényegesek. Amennyiben hasonló panaszok jelentkeztek, és ezek egyre gyakrabban vagy erősebben jelentkeznek, szóba jön ismételt invazív kardiológiai kivizsgálás, melyekkel ki lehet zárni/ illetve meg lehet erősíteni koszorúér-szűkületeket.

Dr. Palotás Lehel szívsebész

Kérdés: 2009. március 08., 23:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:53
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szédülés, tompaság, gyengeség: ...
Jó napot. Azt szeretném kérezni, hogy mindig ha jön valami időváltozás akkor rosszul vagyok:szédülök, tompa az érzékelésem azt hiszem elájjulok...
Fronthatás
Tisztelt Webdoktor! Kérdésem, hogy a fronthatásnak van megelőző gyógyszere a béres antifront cseppeken kivül? A tegnapi (20.ki) gyenge hidegfront...
Ugye nem szív eredetű? 2.
Érdemes orvoshoz fordulni ?
Lelet kiértékelés