Fronthatás kezelése

Koszoruér műtétem volt.Gyogyszereimet rendesen szedem, mikor szeles az idö majdnem elfulladok.Nemtudok tenni ellene semmit, esetleg másik adagot veszekbe. A napi 1db helyett duplát használok fel.Szeretném megkérdezni nem-e káros adupla adag, nemoldhato meg másfajta gyogyszerrel a problémám.Köszönöm válaszukat.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a fronthatás témában

Tisztelt Kérdező!

Nem részletezi, hogy pontosan milyen gyógyszertípust használ (gondolom Nitromint készítményt), és azt sem részletezi, hogy a műtét mikor történt. Azóta a panaszai hogyan alakultak, így nehéz pontos választ adni Önnek. Annyit elmondhatok, hogy az Ön által említett panaszoknak a műtét előttihez képest való változásai a lényegesek. Amennyiben hasonló panaszok jelentkeztek, és ezek egyre gyakrabban vagy erősebben jelentkeznek, szóba jön ismételt invazív kardiológiai kivizsgálás,  melyekkel ki lehet zárni/ illetve meg lehet erősíteni koszorúér-szűkületeket.

Dr. Palotás Lehel szívsebész

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2009. március 08., 23:28; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 15:53
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Terheléses ekg
Maszkban kerékpáron végzett terheléses ekg reális eredményt adhat-e.
Szívkatéterezés
SZÍVELÉGTELENSÉG
Szívdobogás
TANÁCS KÉRÉSE