• Érszükület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Anyukám 67-éves a bal lába már 9-éve amputálva van,Azt szeretném kérdezni hogy meg nézték a jobb lábát is és azt mondta a Doktor Úr hogy el van halva a lábszára nos ezt még helyre tudják hozni mert már nagyon sokat szenved ezzel az érszükületel. kösszönöm mi elöbbi válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a érszűkület témában

        Tisztelt Kérdező!

        Ha el van halva a jobb lába, az sajnos nem nagyon hozható helyre. Keressenek fel érsebészt, hátha meg lehet operálni a jobb lábat ellátó artériát.

         Dr. Bodnár Edina


         
         
          
         

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-02-13 16:02:47; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 08:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: