• Lenmagolaj

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Doktornő!

        4.éve szedem rendszeresen a köv.gyógyszereket:propafenon 300 (2x1),betaloc zok (r:fél tbl)milurit 100 (2x1)atoris 20 (e:1 tbl)xanax 0,25 (2x1)movalis 15 mg (este fél tbl)aspirin protect (reggel 1 tbl)tritace (2x2.5 mg)

        Szeretném megkérdezni,hogy ajánlja-e a fentiek mellett bármilyen lenmag készitmény szedését?

        Köszönettel várom válaszát Czakó Pálné

        (diagnozisaim között szerepel a szivritmuszavar, a magas vérnyomás,és többféle mozgásszervi - részben gyulladásos,részben degenarativ elváltozások-megbetegedés)

        WEBBeteg szakértő válasza a lenmagolaj témában

        Tisztelt Czakóné!


        Nyugodtan szedhet lenmag-készítményt. A lenmag számos ásványi anyagot, telítetlen zsírsavakat, vitaminokat tartalmaz, antioxidáns, sejtvédő hatást is tulajdonítanak neki, kedvező hatással van a koleszterinszintre, és így az érelmeszesedés kockázatát is csökketni. A fenti gyógyszerekkel ez a készítmény nem vész össze, az Ön diagnózisait tekintve hasznos lehet a lenmag, ill. kivonatainak fogyasztása.

        Üdvözlettel, Dr. Bene Orsolya

         


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2009-01-30 20:52:49; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés