• Szédülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Mostanában sürün szédülök, utána rosszul vagyok, hányingerem van, reszketés fog el, halálfélelem, ájulásérzés, heves szivdobogás, vérnyomás és pulzusemelkedés (104/70 69-ről, 120/84 90-re). Vérvétel eredményem teljesen negativ. Sziv echon: jelzett MI, mitralis prolapsus, holteren: több SVES és VES jelentkezett nappal, éjszaka lecsökkent és meg is szűnt. Lehet-e a szédülési rosszuléteim és a szivproblémák között összefüggés, vagy máshol keressem a baj forrását? Válaszát előre is köszönöm! 38 éves nő vagyok Erika

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Erika!

        A panaszait okozhatják a szívultrahangon észleltek (mitrális billentyű visszacsapódása,és a ritmuszavarok), de lehetséges, hogy pánikszindróma áll a háttérben, amelynek kiizsgálását pszichiáter végzi.

        Dr. Jóna Angelika


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-11-14 22:20:39; Megválaszolva: 2011. augusztus 12., 10:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés