• Szivbetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr ! Válaszát megköszönöm.Tegnap előjegyeztek cororarographiára.Igaz nagyon félek ,mert még ilyen vizsgálatot nem csináltak,de biztos ezután megtudják állapitani mi a baj.Tisztelettel.M.Éva

        WEBBeteg szakértő válasza a koszorúérfestés témában

        Tisztelt Kérdező!

        A koszorúérfestés az a vizsgálat, amelynél eldől, hogy gyógyszeres kezelés, invazív kardiológiai beavatkozás ( koszorúértágítás), illetve szívműtét jön-e szóba.

        Dr. Palotás Lehel


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-10-10 23:42:13; Megválaszolva: 2011. augusztus 09., 20:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: