• Szívdobogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Szeretném megkérdezni, hogy a Strepfen szopogató tabletta okozhat-e erős szívdobogást? Béta-blokkoló után szedtem be, majdnem kiugrott a szívem egész nap. Kb. 3-4 szemet szopogattam el belőle aznap, mire tudatosult bennem, hogy talán ettől lehet. Aznap még használtam White and go fogfehérítőt és Hair Clinic hajkapszulát. Ezeknél nem írtak mellékhatásokat. Jól sejtem, hogy ezek a tünek a Strepfen-től lehettek? Mitralis prolapsusra szedek Concor 5 mg-os gyógyszert, más szívbetegségem nincs. Nagyon meg vagyok fázva, ráz a hideg, fáj a torkom. Lehet, valamilyen vírus okozta? Azóta nem használtam a Strepfen tablettát, a tüneteim is elmúltak egy nap leforgása alatt, de nagyon megijedtem. Várom válaszukat. Köszönettel: Nóra

        WEBBeteg szakértő válasza a szívdobogás témában

        Tisztelt Kérdező!

        Nem valószínű, hogy a szopogató tabletta okozta az erős szívdobogást. Szívritmuszavar sok egyéb ok miatt is létrejöhet, a mitralis prolapsus  vagy a láz is okozhatta a panaszait.

        Dr. Jóna Angelika

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2008-09-24 22:57:33; Megválaszolva: 2011. augusztus 08., 12:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés