• Hirtelen rosszullét, szemcsés látás, eszméletvesztés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doki! A problémám a következő... Évek óta vannak rosszulléteim... Ami a következőképp néz ki: hányinger érzet, gyomor táji fájdalom, szapora szívverés, kiver a víz ilyenkor, teljesen lelassulok, minden nehezemre esik... a végén nem tudok beszélni, nem érzem a szám, és szemcséket látok, vagy épp egyáltalán semmit, alig hallok stb... Volt már eszméletvesztésem is... Ilyenkor előtte teljes jobboldali zsibbadás, lila kezem- lábam... Az orvosok eddig annyit állapítottak meg, hogy szívritmus zavarom van, és synus tachiardiám és magas vérnyomásom... Ezek a rosszullétek mitől lehetnek? És van még egy dolog... Úgy vettem észre hogy evéssel összefügghetnek a rosszulléteim. Pl. ha reggel felkelés után fél órával nem eszem, szinte 90%, hogy rosszul leszek.

        WEBBeteg szakértő válasza a szívritmuszavar témában

        Tisztelt Kérdező!

        Tüneteit több minden okozhatja, amit lépésről lépésre kell kivizsgálni. Ahogy leveléből kiveszem, számos vizsgálata történt már, melyekkel eddig nem találtak jelentős eltérést. Gondolom, neurológiai (ideggyógyászati), endokrinológiai, immunológiai ill. psychiátriai vizsgálatai is történtek már. Ha nem, akkor  kérje háziorvosát, hogy ilyen szakemberekhez is küldje el magát!

        (Nem haragszik, ha azt kérem, hogy ne dokizzon le bennünket, mert ez talán nem illik! Köszönettel! )
         
        Dr. Bíró Csaba István, kardiológus-belgyógyász, Debrecen


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Kérdés: 2008-04-29 22:46:33; Megválaszolva: 2011. július 28., 07:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: