Fronthatás

Tisztelt Webdoktor! Kérdésem, hogy a fronthatásnak van megelőző gyógyszere a béres antifront cseppeken kivül? A tegnapi (20.ki) gyenge hidegfront produkát nálam a késő esti órákban 150/135 vérnyomást. A következő pillanatokban normál vérnyomásom volt. Magas vérnyomásra szedek gyógyszert tritace, tenox, concorplusz. Várom válaszát köszönöm: anika

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fronthatás témában

Kedves Kérdező!

Sajnos a fronthatások valóban a szív-és érrendszeri betegségben szenvedőket terhelik meg leginkább, és sok mindent nem tehetnek ellene. Ha Önnek segít, az említett készítmény, szedheti. A frontok hatása a szervezetünkre alapvetően egyénfüggő, ezért érdemes kitapasztalni, hogy milyen módszerekkel tud védekezni, ha tudja, hogy az ön számára nem megfelelő fronthatás várható. Pihenjen többet, esetleg a gyógyszere adagjának módosítását az ilyen esetekre beszélje meg kezelőorvosával.

Dr. Jóna Angelika

Kérdés: 2008. augusztus 26., 09:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 04., 11:07
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szédülés, tompaság, gyengeség: ...
Jó napot. Azt szeretném kérezni, hogy mindig ha jön valami időváltozás akkor rosszul vagyok:szédülök, tompa az érzékelésem azt hiszem elájjulok...
Fronthatás kezelése
Koszoruér műtétem volt.Gyogyszereimet rendesen szedem, mikor szeles az idö majdnem elfulladok.Nemtudok tenni ellene semmit, esetleg másik adagot veszekbe....
Közepes fokú aorta...
Bisoprolol szedése