Pitvarfibrilláció

Üdvözlöm Több éve pánikbeteg vagyok, ezért évente járok kardiológiai kivizsgálásra. Ekg, terheléses ekg, labor és ultrahang rendben, azonban a 24 órás holteren volt egy 6 tagú pitvarfibr. 105/min frekv. Nagyon megijesztettek hogy ez veszélyes: ( Valóban így van? Köszönöm

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza Holter lelet témában

Kedves Kérdező! A leírt ritmuseltérés enyhe, nem jelent veszélyt. Az előírt terápiát szedje, ha nem javulnak a panaszok menjen vissza a vizsgáló orvoshoz. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2021. október 12., 20:07; Megválaszolva: 2021. október 17., 22:20
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Szívritmuszavar
Érdeklődni szeretnék hogy mit jelent az alábbi holter lelet. Normofrekvens sinus ritmus éjszakai órákban kissé bradycard epizódokkal. Asystolia...
Ugye nem szív eredetű? 2.
Érdemes orvoshoz fordulni ?
Lelet kiértékelés
Pulzustartomány