Labor elteres: Neutrofil granulocita % / Ferritin - Velemeny?

Jo napot! Azt szeretnem kerdezni hogy mi az Ön velemenye a labor leletröl? Engem ez nagyon erdekel: Neutrofil granulocita % 41.5 (50.0 - 70.0) ez is egy eve ilyen alacsony is mindig keveseb lessz Limfocita % 48.0 (25.0 - 40.0 %) magas Monocita % 8.8 (2.0 - 8.0 %) magas Ferritin 472 (20 - 250 ug/L) egy eve ilyen magas az erdekel hogy Ön mit gondol. 27 eves vagyok 103kg Köszönöm szepen!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza Kóros labor leletek témában

Kedves Kérdező!

Ferritin szint máj probléma esetén is emelkedhet többek között, úgy látom Ön szed máj problémákra való gyógyszereket.

Neutrofil granulocita - Limfocita - fehérvérsejtek közé tartoznak, egymáshoz való arányukban van eltérés, de a mennyiségük nem kóros. Egyelőre speciális teendő csak emiatt nincs, amennyiban romlik a helyzet hematológiai szakrendelés felkeresése javasolt.

Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2021. február 26., 21:00; Megválaszolva: 2021. február 28., 23:26
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Tisztelt Doktornő! 42 éves vagyok ,1980-ban műtöttek szívre.Voltam cardiológián és szeretnék érdeklődni van -e ok az aggodalomra. EKG:...
Emelkedett Ck és LDH
Kedves Doktornő! Évek óta 300-500 U/L között mozog a Ck érték a laborletetemen.Ezt eddig a fizikai munkára fogtam.Most viszont az LDH érték is igen...
Nagyon magas diasztolés érték
KEdves Doktor Nő! Már kétszer is mértem nagyon furcsa vérnyomás értéket. Mindkét esetben éppen "pánik" szerű roham alatt, heves szívdobogás...
Covid 19 oltás
Tisztelt Doktor Nő! A házi orvosom hétfőre Szputnyik vakcinára jegyzett elő választást sem hagyva hogy elfogadom e ezt a vakcinát vagy sem. Mivel...