• Jobb oldali mellkas tájékán tűszúrás érzések - lüktetések

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Az utóbbi hónapokban megfigyeltem hogy időközönként (legtöbbször nyugalmi állapotban) 1-2-3 percen át tartó erős "szúrások" avagy olyan lüktetés szerű problémám van a jobb oldalamon mellkas tájékán Éppen a dohányzás leszokása alatt vagyok állok. De korábban is jelentkezett mint mondtam az ilyen jellegű probléma. Bevagyok pánikolva, félek elmenni doktorhoz, félek hogy azt mondja hogy rákos vagyok vagy ilyesmi. Van ok aggodalomra? Mit javasol? Előre is köszönöm a válaszát! Tisztelettel, T. Patrik

        Dr. Molnár Dóra válasza a Mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Gratulálok az elhatározáshoz, hogy leszokik a dohányzásról, kitartást kívánok hozzá! Panasza nem szív eredetű nagy valószínűséggel, ha nem szűnik forduljon háziorvosához. A rák miatt nem félni kell, hanem lehetőleg időben észre venni, szűrő vizsgálatokra elmenni, hiszen, ha korán kiderül, akkor lehet segíteni. A szúró érzés azonban lehet mozgásszervi eredetű is. Tisztelettel: Dr Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. augusztus 13., 18:32; Megválaszolva: 2020. augusztus 24., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Füstmentes jövő
        Mitől igazán ártalmas a cigaretta?
        A hurutos köhögés
        COVID-19 kisokos