• Visszér

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő!10 éve kialakult nálam visszér mindkét lábamon. Mostanáig nem volt tünetem , de most mindennap azt érzem hogy nagyon fáradt vagyok mintha bányában dolgoztam volna.Kis sétától már kifulladók meg kell állni.Ez trombózis előjele lenne ,vagy érszűkület? Hova menjek ezzel a tünetekkel? Előre is köszönöm a választ. N

        Dr. Molnár Dóra válasza a fáradtság témában

        Kedves Kérdező, fizikális vizsgálat, EKG, laboratóriumi vizsgálat alapján lehet megmondani mi a további teendőket, ezért keresse fel a háziorvost. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. július 26., 10:10; Megválaszolva: 2020. július 30., 23:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: