• Ez kardiologiai problema?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv. Fel eve tartó kálváriám ujabb ponthoz ért... Egy kis info rolam: kb 1 eve vannak kisebb nagyobb bedobbanasai a szivemnek. Voltam mar ekg, ultrahang, holter... De termeszetesen semmi baj nem volt. Rafogtak a stresszre.. Viszont terheleses vizsgalatom meg nem volt. Most sajnos a regi sportos alkatomat is atvette egy kicsit pocakosabb forma.. A mozgast is hanyagoltam mostanaban. Ezert is mentunk el a folly arboretumba egyet mozogni. Azonban mikor mar egy ideje mentunk fel a hegynek hirtelen akkorat kihagyott vagy bedobbant a szivem mint meg soha. A torkomban nagyon kellemetlen erzes volt. Meg is szedultem es megijedtem. Majd ra fel percre meg egy ugyanilyet ereztem. Aztan napkozben mar nem volt tobb de nagyin kellemetlenul eltem meg. Azert is foleg mert terheles miatt tortent es megijedtem hogy egybol valami szivbetegseg.. Mivel nem volt terheleses vizsgalatom sose meg. Anyum szerint nincs megedzve a szivem es igy jelez. De felek hogy valami komolyabb...

        Dr. Molnár Dóra válasza a intenzív bedobbanás témában

        Kedves Kérdező! A szív terhelésesre adott válaszát terheléses EKG-val lehet megállapítani, erre általános kardiológiai rendelésen van mód, szakmai szabályoknak megfeleően teljesített feltételek esetén általában el is végezhető. Ha volt nem rég szív ultrahang és részletes laboratóriumi vizsgálata, akkor ennek szerintem akadálya nem lesz. Kérjen időpontot. Üdvözlettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. július 23., 17:55; Megválaszolva: 2020. július 24., 08:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom