• Éjszakai rosszullét

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szépnapot! Olyan kérdéssel fordulnék Őnhöz, hogy az mitől lehet, hogy éjszaka mielőtt elaludnék, rosszullét jön rám, ahogy behunyom a szemem ájulésérzés és hirtelen felébredek, szoritó érzés a mellkasomban, és kapkodom a levegőt, ez kb 2-3x van egymás után, 1 éve tart. utána meg már nem merek elaludni, csak egy óra múlva sikerül. Köszönöm előre a válaszát

        Dr. Molnár Dóra válasza a Ájulás érzés témában

        Kedves Kérdező! Ritmus zavar, de akár savas reflux is okozhat hasonló tüneteket. Esetleg még pánik szindróma is társulhat ehhez. Részletesebb kivizsgálás után lehet pontosabbat mondani. Keresse fel háziorvosát ennek megbeszélésére. Jobbulást kívánok! Üdvözlettel: Dr Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. július 17., 11:54; Megválaszolva: 2020. július 20., 00:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.