• Vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! érdeklődni szeretnék mennyire normális a 124/58/80-as érték? ez az utolsó mérésem, de gyakran tapasztalok hasonlót. Hogy a Dia érték 60 alatti. Vagy ez normális? Ilyenkor elég gyengének érzem magam.

        Dr. Molnár Dóra válasza a alacsony diasztolés vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! Ha az "alsó érték", diasztolés vérnyomás, gyakran alacsony, ráadásul panasza is van, amint írja, akkor érdemes egy kardiológiai kivizsgálást végeztetni esetleges eltérések kizárására. Ilyen például az aorta billentyű záródási hiba. A részletes kardiológiai vizsgálat után lehet megmondani, hogy mi a további teendő. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. június 10., 12:21; Megválaszolva: 2020. június 13., 19:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Mia teendő ha 35 a pulzusom