• Mellkas, tüdő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! 14hónapja volt szívbypass műtétem. Azóta nagyon érzékeny a mellkasom. Nehezen bírja a terhelést. Kis erőltetésre, olykor egy hirtelen mozdulatra is húzódnak a mellkasi szöveteim. Fáj a mellkascsontom. Utóbbi időben gyengébb étvágy. Némi fogyás is. Visszatérő hányinger olykor. Nagyobb levegővételnél is húzódik a mellkas. Lehet hogy ennek nincs köze a műtéthez? Köszönöm a választ.

        Dr. Molnár Dóra válasza a Bypass műtét után témában

        Kedves Kérdező! Javasolt személyes vizsgálatra elmennie, mivel többféle probléma is állhat a tünetek hátterében, valamint valószínűleg labor vizsgálatra is szükség lenne. Hívja fel kardiológusát, vagy a területileg illetékes kardiológiai szakrendelést esetleg kórházat, és mindenképpen kardiológussal konzultáljon. Meg fogja mondani mi a teendő. A tartós, mozdulattal is összefüggő szegycsont és mellkasi fájdalom lehet a műtéttel kapcsolatos, de ennyi idővel a műtét után ez szokatlan. A hányinger, fogyás oka nem biztos, hogy ezzel van összefüggésben- Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. április 27., 20:47; Megválaszolva: 2020. április 30., 15:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.