• CT kardiológiai lelet alapján érfestés szükséges?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktornő! Mellékelt leletem milyen súlyosságú, ennek alapján szükséges lehet coronagraphia vizsgálat? Szeretném elkerülni... Pajzsmirigy alulműködés jelenkezésével egyidőben a koleszterinem is magas lett néhány éve, de magas Crp miatt nem szedhetek gyógyszert... Köszönettel Mária

        Dr. Molnár Dóra válasza a vizsgálati lelet értelmezése témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a dokumentum mellékelése nem volt sikeres, így nem tudok válaszolni Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Kérdés: 2020. március 11., 12:16; Megválaszolva: 2020. március 12., 23:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: