• Kardiológiai lelet eredménye

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! A múltkori kérdésre kapott válaszát megfogadva meglátogattam egy kardiológiai rendelést, ahol szakorvosi viszgálatot, EKG és terheléses EKG, valamint szívultrahang vizsgálatot végeztek rajtam. Egyetért-e Ön is azzal, hogy további teendőm nincsen? A közelmúltban a néhai bedobbonás, enyhe, nyulgami testhelyzetben jellemző, néhány másodpercig tartó szorító érzés kapcsán írtam Önnek. (sajnos csak 1 képet enged feltölteni) Válaszát előre köszönöm. Tisztelettel.

        Dr. Molnár Dóra válasza a extraszisztolé? témában

        Kedves Kérdező! A kávé fogyasztás mérséklését javaslom napi 1-2 adagra, mert a koffein nagyobb arányú bevitele, és a kávé okozta esetleges ion szint változás is hozzájárulhat a panaszokhoz. Egyebekben a leírás alapján nem kell aggódnia, különösen ha a Holter és a labor eredmény is rendben volt. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2020. január 10., 19:03; Megválaszolva: 2020. január 12., 00:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: