• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv, A problémám az lenne hogy vagy 20éve fizikai munkát végzek. Ami 8-10 orák voltak sokszor nem aludtam szemem körül fekete beeset . Vagy 3 éve de nem emlékszem mikor kezdődöt hogy fáj a szívem általábban ha meg pihenek éjszaka tul gyorsan ver vagy nyomás van benne vagy mint ha nem kapnék levegőt . Sokszor meg ijedek hogy meg fog állni . Van mikor mozogni se merek olyankor. Fáj a lapockám is de nem tudom hogy összefüg-e. Van mikor hetekig mindennap produkál a szívem de van mikor semmigondom. Voltam 1 éve szív ultrahangon mert nagyon sűrű volt a tünet. De nem találtak semmilyen rendellenest.72 kilo lettem 170cm magas vagyok de hasra hiztam nagyon. Probalok kevesebbet dolgozni. De nem mint ha javulna.. Mit tanácsolna? Milyen sziverősitő lehetne szedni ami nem okozz kárt ? Sportoljak? Vagy hogyan tovább elvagyok keseredve.

        Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi háti fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Részletesebb kivizsgálás lenne jó, laboratóriumi vizsgálat (a szokásos rutin mellett serum vas, TSH, D-vitamin szint és HbA1c meghatározás is megfontolandó) mellkasi rtg, ismételt szív ultrahang a tünetek miatt és terheléses EKG is. A panaszokra tekintettel 24 órás EKG monitorozás is szóba jöhet. Leletek birtokában lehet dönteni a további teendőkről. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Kérdés: 2020. január 06., 20:00; Megválaszolva: 2020. január 08., 00:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.