• Mellkas fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Segítséget szeretnék kérni, két hete mellkas fájdalmaim vannak, a diasystolés érték sokszor magas , 89-98 között mozog, a többi érték rendben van , a pulzusomra szedek gyógyszert az magas szokott lenni.Sokszor szédülök,nagyon sokszor lever a víz. Felkerestem a háziorvost, de elküldött, hogy ez szerinte a változó kor miatt van . Tavasszal készült Ekg, és egy hónapja vérvétel, az eredmények rendeben voltak. Ön szerint lehet-e szív jellegű problémám, vagy a változókor és a stressz miatt vannak ezek a tünetek. Mit javasol kérjek további kivizsgálást? köszönettel

        Dr. Molnár Dóra válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Romló vagy tartós panaszok esetén sürgősségi osztályos kivizsgálás, enyhébb esetben kardiológiai vizsgálat javasolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. augusztus 03., 17:04; Megválaszolva: 2019. augusztus 04., 23:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: