• kardiologia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdv Megszeretnem kerdezni hogy a nebilet tablettat beszedhetem normalis pulzus de kisse magas vernyomas eseten is? 135per85 ez egesz 145ig 65 pulzus vagy normal pulzus eseten vagy hogy szedjem? negyed tablettat kell azt mondta a dr es mitől van ez hogy egyszer a pulzus maskor a vernyomas a magas?? Kardiologustol mar sokmindent kerdeztem es penzt kidobni se akseok megint ket kerdes miatt igy ha itt tud valaszolni akkor azt megkoszonnem!

        Dr. Molnár Dóra válasza a gyógyszer szedése témában

        Kedves Kérdező, a rendszeres gyógyszerszedés biztosítja a megfelelő vérnyomás szinten tartását, ez a gyógyszer erre való, tehát nem elég csak magasabb érték esetén bevenni, hanem folyamatosan szedni kell. A vérnyomás és pulzus mindenkinek változik helyzettől függően, az Ön által leírt értékek nem kirívóak. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. május 30., 00:51; Megválaszolva: 2019. június 10., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: