• Kateterezes vagy bypass

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Apukám elment egy általános kivizsgálásra semmilyen panasza nincs , normális vérnyomás , normális pulzus! Az EKG arra utaló jelek voltak hogy érszűkülete lehet így a doktornő tovább küldte ct-re, ahol az eredmény után kateterezest ütemeztek be! Kérdésem az lenne hogy a ct már kizárja a bypass műtétet vagy még azt is javasolhatják ? Apukám borzasztóan ideges, teljesen elhagyjta magát! A katéterezéstől kell e tartanunk? Nem iszik nem dohányzik napi rendszerességgel sportol, teljesen normális súly! Mindig azt hiszik hogy 40 éves! Köszönöm mielőbbi válaszát! Mellékelve elküldöm a ct eredményt

        Dr. Molnár Dóra válasza a szív CT témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a CT-leírást nem látom. A CT egyébként megmutatja hogy mely koszorúér szakaszon milyen elváltozás, szűkület található. Azt, hogy az esetleges problémákkal mi a teendő, sok tényező figyelembe vételével lehet eldönteni. Az mindenesetre jó hír, hogy a sportolás panasz nélkül megy. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. március 23., 10:16; Megválaszolva: 2019. március 25., 11:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben: