• Lapocka és mellkas fajdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Hetek Óta vannak lapocka körüli izom fájdalmaim es a mellkasom is faj. Nem vagyok az igazi, elég rossz a kozerzetem,és faradekony is vagyok. Néha legszomjam is van. Mitől lehet ez? És vannak napok mikor nem fogom fel amit mondanak, vagy éppen nem tudom magam kifejezni ... nem tudom van e összefüggés, vagy miért vannak ezek a dolgok?! Varom válaszát ! Köszönöm!

        Dr. Molnár Dóra válasza a háti, mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A panaszok alapján indokolt egy kivizsgálás, lehet stressz, vagy mozgásszervi probléma is a háttérben, de más baj is okozhat ilyen tüneteket. Ennek eldöntéséhez néhány vizsgálatra szükség van, leletek függvényében lehet a további teendőkről dönteni. Háziorvosát keresse fel ennek megbeszélésre. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. március 20., 12:36; Megválaszolva: 2019. március 22., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: