• vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot kívánok. Érdeklődni szeretnék hogy mennyire baj a 40 alatti pulzusnyomás ami nálam állandó. a vérnyomásom 90/60 általánoságban. vagy 9658 és hasonló a pulzusom is alacsony vagy normális 60-80 között de engem ez a pulzusnyomád különbség érdekelne mert sosincs 40-50 között. Orvos vizsgált már EKG melkhas röntgen ultrahang terheléses nem találtak semmit. Köszönöm a válaset előre is.

        Dr. Molnár Dóra válasza a pulzusnyomás témában

        Kedves Kérdező! Fiatal egészséges emberek esetében nem probléma az Ön által leírt vérnyomás, egyáltalán nem baj, hogy nem magas a pulzusnyomás, sőt ez előnyös az erek szempontjából. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2019. február 27., 19:54; Megválaszolva: 2019. március 10., 14:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: