• Kardologia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Miért volt labor eltérésem tisztelt Dr nő drúr volt egy roszulétem és laborba azt mutatta szívem el gond van ezért voltam n24 ékágén 24 vérnyomásom terhelés ékágé szív utrahangon és mindent rendben talált mégis sokszor rosszul érzem magam van ug, úgy 120 rá felmegy pulzusom és szédülök szív utrahangon Echo aorta Bill k vékonyak hártyásak separatio 21mm Aorta gyök 33 BP 39mm mitr Bill k vékonyak hártyásak mozg normális ivs hátsó fal 12 12mm Dd 47 mmDs 27mm Ef 67 Tricusp pulm Bill vékonyak hártyásak Mitr Bill felület EA 1 Ao kiáramlási csúcs seb 1.3 m sec A Bill k felület érdemi rendellenes áramlás nem észlelhető Falmozgaszavart egyik metszedbe sem látok PF nincs

        Dr. Molnár Dóra válasza a szapora szívverés témában

        Kedves Kérdező, a leírás alapján nem látható a panasz egyértelmű oka. Lehet, hogy pánikbetegsége van? Háziorvost keresse fel további teendők megbeszélésre. Tisztelettel: Dr. MOlnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 05., 21:02; Megválaszolva: 2019. február 10., 20:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: