• Sziv

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm rövid leíróm az előzményeket. KB 8 éve pánikbeteg vagyok. Fél évente járok kardiológiai vizsgálatra. MPS diagnosztizáltak. Tavaly novemberben volt 24 órás Holter rajtam. Azon az orvos látta hogy felmegy a pulzusom 143 rá is többször. Elvétve volt KES. Sokszor fáj mellkasom arra írt nekem Raenom tablettát. Mostanaba nagyon szorongó, fáradt vagyok, ég a gyomrom. Azt olvastam hogy ezek a tünetek lehetnek hónapokkal az infarktus előtt. Igaz ez? Van okom felni? Köszonom

        Dr. Molnár Dóra válasza a szorongás témában

        Kedves Kérdező! Részletes kardiológiai kivizsgálás történt, a leírtak nem utalnak fenyegető szívinfarktusra. Érdemes lenne erről a komoly szorongásról pszichológussal beszélni. Jobbulást kívánok! Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 02., 11:42; Megválaszolva: 2019. február 10., 20:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: