• Eggyel több szívbillentyű

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Még kisebb voltam mikor anya megemlitette hogy eggyel több szivbillentyuvel szulettem, de állítólag az nem működik. Ha megyek orvoshoz mindig hall valami hangot, és akkor elkezd beszélni hogy ez baj meg minden, mondom hogy eggyel több billentyűm van, és akkor azt mondja, ja akkor nem baj. Ez miért van, ez okoz nekem valami bajt a későbbiekben? Szeretném ha részletesen kifejtene nekem ezt, mert néha flusztral hogy nem tudom miert van ott, és mi lesz majd vele.

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívbillentyű témában

        Kedves Kérdező! Sajnos a leírtak alapján korrekt vélemény nem adható. Szív ultrahang vizsgálat javasolt a billentyűk állapotának tisztázására, és akkor megmondható, hogy egyáltalán van-e probléma, és van-e teendő. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. december 05., 10:58; Megválaszolva: 2018. december 14., 07:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: