Extrasystole

Jó napot 2éve úgy éreztem hogy kihagy a szívem elmenten a háziorvoshoz és elkuldot kivizsgálásra de csak egy 24oras holteres vizsgálatot csináltak aszt montak semmi eltérés semmi baja a szívemnek a stressz csinálja most 3 napja megint érzem eszt a kihagyast ha levekszem nem csinalja ha fel állok megyek akkor érzem percenként 10 15 öt csinál az lenne a kérdésem hogy ez baj vagy lehet ez veszélyes válaszát előre is köszönöm.

Dr. Molnár Dóra válasza szívritmus zavar témában

Kedves Kérdező! Az extrszisztolék általában nem veszélyesek, amennyiben nem szűnik a panasz, ismét keresse fel háziorvosát az újabb vizsgálatok megbeszélésre. Addig is megpróbálhat a tünet enyhítsére recept nélkül kapható magnézium készítényt alkalmazni, a használati utasítás szerinti adagolással.

Jobbulást kívánok!

Tisztelettel:

Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2018. május 08., 09:34 ;Megválaszolva: 2018. május 11., 23:49
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Érdeklődés
Jó napot doktor nő. Problémám a következő lenne, edzés után szívpanaszok léptek fel. Ezek a panaszok terhelése sosem jelentkeznek csak utána....
Szívritmuszavar - kellene aggódnunk?...
Kedves Doktor Úr/Nő! Édesapám 65 éves. Mindig tökéletes volt a vérnyomása, nem tudunk semmilyen betegségről, gyógyszert nem szed. Pár napja...
Szivtitmuszavar
Kedves Doktornő! Lemaradtak a gyógyszereim az előző kérdésemnél.Szedek Concor 2x1, Propafenon 150 3x1, Coverex 1, Frontin 1-1-2 a 0, 5-ből Panangin...
Áram rázás
Már tegnap is írtam önöknek, de nem tudok megnyugodni, ezért leírom a fejleményeket. Tegnap ugye a villanykapcsoló megrázta a bal kezemet, éreztem...
szív vagy pánikbetegség?
Üdvözletem Pár hónappal ezelõtt szívproblémák álltak be nállam. Elleinte ritkán ugyan de nagyokat dobbant a szívem... Idõnként ha sétáltam...