• gyogyszer kölcsönhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö! Sokat hallottam a méregtelenitö, salaktalanito kurákrol, melyek közül soknak utána néztem. Találtam egy terméket a neve: Herbálfix. Mivel eléggé meggyözött a sok pozitiv tapasztalat, ugy gondoltam én is kiprobálom, igy megrendeltem, meg is kaptam, de csak akkor gondolkoztam el, hogy Marfarin nevü vérhiggitot szedek, vajon nem befolyásolja-e a hatását. Elvileg 100 % -ban természetes összetételü, melyhez vitamin is hozzá tartozik. Igy hát nem mertem elkezdeni a kurát, amig nem kapok tanácsot egy szakembertöl. A fentiekben kérem szives véleményét. Tisztelettel: Jné

        Dr. Árki Ildikó válasza a véralvadásgátló és gyógynövény készítmény témában

        Tisztelt Kérdező! Az Ön által vásárolt készítmény, különös tekintettel egyik összetevőjére (chlorella) befolyásolja a Marfarin hatását. Használata nem javasolható. Ha mindenképpen szedni szeretné, csak szoros háziorvosi és labor (INR) ellenőrzéssel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. január 29., 20:18; Megválaszolva: 2016. január 30., 18:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő / Doktor úr! Szívzörejem volt kisgyermekkorban azóta párszor hallotta háziorvos de se ekg se ultrahang nem mutatott semmit. Időről időre érzem a kihagyásokat extra dobbanásokat de nem foglalkozom velük, viszont tavaly...
        Tisztelt Doktornő! Hosszú évek óta tapasztalok szívritmuszavart, gyakorisága változó, azt tapasztalom, hogy leginkább stressz hatására szaporodik. Évekkel ezelőtt voltam kardiológusnál, akkor Mitralis Prolapsust állapított meg az EKG rendben...
        Tisztelt Doktrnő! Kéthete érzek plusz ütéseket a szívemnél. Körölbelül, amikor elkezdődött, naponta 8-10 volt. Elmentem a háziorvoshoz, aki meghallagatott, EKG-t csinált, ami negatív lett. Írt föl Pananngi Fortét, amit naponta 3-szor kell...
        Tisztelt Dr.Úr/Dr.nő! 2012-től kezelés alatt állok magas vérnyomás és szapora pulzus miatt, az értékek normalizálódtak a kapott gyógyszerek segítségével. Egy éve volt komolyabb kardiológiai kivizsgáláson ahol mindent rendben találtak....
        érdeklődni szeretnék.hosszú évek óta véralvadásgátlót,napi 1 plagrelt szedek.Az elmult 2 hétben nagyfoku izületi problémáim lettek, nehezen tudok lábfájdalom miatt járni.Megröntgeneztek, meszesedést mutatott ki a röntgen.3 db kemagol...
        Jó napot kívánok. Érdeklődni szeretnék hogy mennyire baj a 40 alatti pulzusnyomás ami nálam állandó. a vérnyomásom 90/60 általánoságban. vagy 9658 és hasonló a pulzusom is alacsony vagy normális 60-80 között de engem ez a pulzusnyomád...
        Kedves Doktornő! Szakvéleményét kérném éjszakai, állandósult, magas vérnyomás tekintetében. Mennyire szokványos ez az állapot és mennyire hordoz rizikó faktort magában, illetve milyen kivizsgálásokat lát Ön még szükségszerűnek. A...
        Tisztelt Cím! Korábban csak extra ütéseket éreztem, 1-1 nagyobb feldobbanást, főleg jobb oldali fekvő helyzetben. Aztán jöttek a kb 5 perces rosszullétek, mikor egy nagy dobogást követően pár percig mintha össze-vissza dobogna, olyan...
        Már több éve rossz az LDH, CK, CK-MB eredményem.Most LDH 554 U/L CK 497 U/L CK-MB 48 U/L Szívinfarktusra gondoltak.Az ÉKG jó, ultrahang jó terheléses ÉKG jó.Nem tudta a Kardiológus DR kimutatni a szívinfarktust, arra...
        Miért volt labor eltérésem tisztelt Dr nő drúr volt egy roszulétem és laborba azt mutatta szívem el gond van ezért voltam n24 ékágén 24 vérnyomásom terhelés ékágé szív utrahangon és mindent rendben talált mégis sokszor rosszul érzem...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés