• gyogyszer kölcsönhatás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornö! Sokat hallottam a méregtelenitö, salaktalanito kurákrol,melyek közül soknak utána néztem. Találtam egy terméket a neve: Herbálfix. Mivel eléggé meggyözött a sok pozitiv tapasztalat, ugy gondoltam én is kiprobálom, igy megrendeltem, meg is kaptam, de csak akkor gondolkoztam el,hogy Marfarin nevü vérhiggitot szedek,vajon nem befolyásolja-e a hatását. Elvileg 100 % -ban természetes összetételü, melyhez vitamin is hozzá tartozik. Igy hát nem mertem elkezdeni a kurát, amig nem kapok tanácsot egy szakembertöl. A fentiekben kérem szives véleményét. Tisztelettel: Jné

        Dr. Árki Ildikó válasza a véralvadásgátló és gyógynövény készítmény témában

        Tisztelt Kérdező! Az Ön által vásárolt készítmény , különös tekintettel egyik összetevőjére (chlorella) befolyásolja a Marfarin hatását. Használata nem javasolható. Ha mindenképpen szedni szeretné, csak szoros háziorvosi és labor (INR) ellenőrzéssel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Árki Ildikó
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2016. január 29., 20:18; Megválaszolva: 2016. január 30., 18:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés