szupraventrikuláris tachikardia

Tisztelt Doktornő! pánikbetegséggel kezelnek, ami nálam abban nyílvánul meg, hogy egy extra ütéstől rohamom lesz ugynevzett szupraventrikuláris tachikardiát diagnosztizáltak..ugyanígy a kardiológus is. A kérdésem az lenne..pszichiáter scippát és helexet szedet velem amitől jól vagyok, bár az extrákat érzem, de nem ijedekmeg.Viszont a kardiológus szerint semmi eltérést nem lát az ekg-n, de szerinte csináltassak ablációt..most nem tudom ez mennyire szükséges mert ezek a rohamok epizódikusak van hogy 1 hónapig előjön ötször, majd 1-2 évig semmi.Kérdésem önnek mi a véleménye mert itt a két orvos ellentmond.. köszönöm válaszát

Dr. Molnár Dóra válasza szupraventrikuláris tachycardia témában

Kedves Kérdező, az ablációt úgysem az "utcáról" végzik, javaslom, hogy menjen el az Önhöz közeli szívcentrum ritmus ambulanciájára, és konzultáljon az elektrofiziológussal! A roham alatt készült EKG-t feltétlenül vigye magával! Az elektrofiziológus specialista el fogja mondani pontosan, hogy milyen előnye és milyen kockázata van egy esetleges beavatkozásnak, és ennek alapján könnyebb lesz döntést hozni. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 23., 18:24 ;Megválaszolva: 2016. január 25., 20:58
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Leszázalékolás
Nyelőcső varicositas
24 órás EKG kiértékelés
Stent és jogosítvány
Lehet-e szívproblémám?