defibrilator pészméker.

Kedves Doktornö, van olyan esett hogy ha a jobboldalon fekszek baloldalon ütéseket érzek a a defi. végett, Voltam Pécsen a szivklinikán tanár ur kontrol után azt mondta minden renben [ekg ] stb,, A defi, tudja a munkáját [németországban lettt beépitve] Lehet hogy éjszaka nyomást gyakorlok a defire? -nem tudom. Amugy nincs semmi fájdalom a beépitésel.Kérem a Doktornöt egy meggyugtato válaszra.Köszönöm Tiszteletell Szegedi. I-mail;[email protected]

Dr. Molnár Dóra válasza Defi témában

Kedves Kérdező, nyugodjon meg, az ICD memóriájából biztosan kiolvasható a ritmuszavar, tehát ha nem találtak ilyet, akkor veszélyes ritmuszavar nem volt biztosan. Esetleg nem a defi-t érezte, hanem extraszisztolékat a panasz alatt. Nappal ébren próbálja ki hogy melyik ez a testhelyzet, ami kiváltja a panaszt. Párnák alkalmazásával éjjel úgy feküdjön, hogy ez a kellemetlen érzés ne jöjjön elő. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2016. január 20., 18:21 ;Megválaszolva: 2016. január 21., 10:21
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Leszázalékolás
Nyelőcső varicositas
24 órás EKG kiértékelés
Stent és jogosítvány
Lehet-e szívproblémám?