Télen hidegben --nyáron a forróságban -- orr dugulás esetén a szívtáji fájdalom, mi a kiváltó ok,

TISZTELT ORVOSNŐ! LEHET TÉL VAGY NYÁR - AZ IDŐJÁRÁSTÓL FÜGGETLEN ORRDUGULÁSOK. VAGY AZ EGYIK VAGY A MÁSIK ORR ELDUGUL -- MEGFÁZÁS NINCS! AZ ORR --GÉGE SZAKORVOSOK MÁR TIZENÖT, / 15 / ÉVE SEMMIT NEM TUDTAK MEGÁLLAPÍTANI AZ ORR RENDSZER NINCS PROBLÉMA. LÉGZÉSI NEHÉZSÉG ESETÉN AZ OXIGÉN SZÍV ELLÁTÁSA ELÉGTELEN. LÉTREJÖN A SZÍVTÁJI FÁJDALOM., Amikor rendezem fél óra is eltelik. ORR --SRAYT VETTEM -- HASZNÁLTAM 20-30 DARABOT. LÉGZÉS JAVÍTÁSRA. SIKERÜLT BESZEREZNI KOMPRESSZOROS INHALÁLÓ KÉSZÜLÉKET. HIMALÁJA SÓOLDATOT HASZNÁLOK. JELENLEG JAVÍTOTT A LÉGZÉSEN. AZ ORR SRAY TELJESEN MEGSZŰNT. MI AZ OK? MIT LEHET TENNI HA A LÉGZÉS NEM MEGFELELŐ. SPORT ESETÉN A LÉGZÉST LEHET JAVÍTANI. EZEK TÉNYEK. A NAGY REJTÉLY MINDIG MEGMARAD. MI EZ AZ ORR DUGULÁS? ORVOSNŐ! KÖSZÖNÖM VÁLASZÁT TISZTELETTEL HALLAI JENŐ. POLSKA, 2016.01.18

Dr. Molnár Dóra válasza Angina pectoris témában

Kedves Kérdező, az orrdugulás okát nem tudom megmondani, de a szívtáji fájdalom és ezzel járó légzési nehezítettség angina pectoris-nak felel meg. Szívgyógyszerek módosítása célszerű lenne, kardiológust keressen fel. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Megválaszolva: 2016. január 19.

Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek

Angina pectoris lehet az állkapocsba...
Néha előfordul, hogy szorító nyomó érzést érzek a mellkasomban, ami általában kisugároz az állkapcsomba, de én arra gondoltam, hogy ez csak a fáradság és a...
Kardiologia
Tisztelt Doktornő! Elnézést, hogy ennyiszer zavarom a kérdésemmel, most azt szeretném kérdezni, hogy /ez volt a zárójelentésembe/, hogy instabil angina...
Mitrális insufficientia
Bal oldalon jelentkező bordák menti...
Negatív T hullám az EKG-n
K2 vitamin -trombofília
Üdvözletem! Genetikai vizsgálaton kiderült, hogy fokozott hajlamom van trombòzisra (VTE). A vizsgálatban a R506Q génváltozat kimutatásra került, ami...