Angia Pectoris?

Jónapot kívánok! Kb fél éve volt olyan hogy nyomott a mellkasom, légszomjam volt, halálfélelmem, meg hasonlók, szívinfarktus tünete. Elmentem természetesen a háziorvosomhoz. Csinált EKG-t is, amint minden normális volt. Véleménye szerint elképzelhető hogy kicsit hipochonder vagyok, így nem tesz jót ha olvasgatok neten a tünetekről. Azt mondta hogy stressz is kiválthatja ezt. Így most csak úgy random eszembe jutott hogy nem lehet hogy ez Angia Pectoris? Vagy nem valószínű? Azóta nem volt ilyesmi panaszom. Most megfáztam és a hátam közepétől falra felfele a lapockám alatt valahol nyom a hátam néha néha. Nem fáj, csak nyom. Pihenésre természetesen nincs ilyen panaszom. Megfázás is okozhat ilyet, nem? 20 éves férfi vagyok. Előre is köszönöm szépen válaszát! Kellemes ünnepet kívánok!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza fájdalom témában

Kedves Kérdező, a tünet a leírás alapján nem szívbetegségből ered. Jelenlegi háti panasza lehet a megfázással kapcsolatos is, de lehet, hogy csak sok üléssel, helytelen testtartással vagy egy rossz mozdulattal függ össze. Természetesen tartós fájdalom, vagy állapotrosszabbodás esetén szükséges lehet ismételt orvosi vizsgálat. Jobbulást és kellemes ünnepet kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. december 23., 22:10; Megválaszolva: 2015. december 25., 20:02
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Mellkasi szúrás
Tisztelt Doktornő! Szeretnék érdeklődni, hogy mely betegségek okozhatnak mellkasi szúró fájdalmat. A szúrás a bal alsó bordaív körül szokott...
Mellkasi fájdalom
Üdv! Kb 5-6 éve kezdődött a mellkasi fájdalmam, ami az idők során változott, de nem rosszabbodott. Furcsa szorító vagy szúró érzés a mellkasom...
MÁR TÖBB HETE MINDENNAP FÁJ A...
Tisztelt doktor úr/nő! 16 éves vagyok és már félek a szívbetegségtől, segítsen kérem! Már elég régóta mindennap fáj a szívem többször...
Sűrű a vérem trombózishajlam?
Tisztelt Dr.Nő! Fél évente járok vérvételre, viszont eddig nem fordult elő ilyen. A labor hívott közvetlenül fel, hogy bizonyos értékek...
Inkomplett jobb Tawara szárblock
Kedves Doktornő, 40 éves terhes nő vagyok. Az EKG leletemen ez állt: EKG: sinus ritmus , frekv: 56/ min, meredek tengelyállás, PQ: 128 ms. QRS:...