Iszapkezelés és gyógyvíz fürdő alkalmazható-e artéria tágulatnál és lágyék sérvnél

Tisztelt Válaszadó! Szív UH vizsgálaton aortagyök tágulatot állapítottak meg és MRI vizsgálatra jegyeztek elő. Január elején egy lágyéksérv műtétem lesz. A jövő héten vagyok beosztva reumatológiai kezelésekre /iszappakolás, szénsav fürdő, gyógyvíz fürdő/ nem tudom járhatok-e ezekre a kezelésekre, ezért kérnék szakvéleményt, mit tegyek? Tisztelettel: László

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza reumatológiai kezelés témában

Kedves Kérdező, a szélsőséges hőmérsékletű fürdőzés, szauna utáni jeges zuhany stb. nem javasolt nem stabil vérnyomás, szívelégtelenség, ritmuszavar esetén. Szakvéleményt a területileg illetékes kardiológus tud adni. Kellemes hőmérsékletű gyógyvíz alkalmazása előírt ideig általában a legtöbb társbetegség esetén megengedhető. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. november 20., 11:17; Megválaszolva: 2015. november 23., 21:32
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Közepes fokú aorta...
Bisoprolol szedése
Ugye nem szív eredetű? 2.
Érdemes orvoshoz fordulni ?