Szívprobléma e?

Tisztelt doktor Nő! 4 éve kondizok és az elmúlt időbe kondizás közbe felgyorsult szivem lekellet kicsit pihenni el is mentem kardiologushoz ott aorta instuff miatt kell mennem 6 honap mulva vissza. Szivterhelesen is voltam futoszalagoson 90%. Minkahelyemen illetve itthon nagy a stresssz idegeskedés. Hétfőn hazajöttem mert 120 volt alap pulzusom es kicsit zsibad a bal kezemen illetve a bal labam ritkan illetve szúr neha a melkasom. Kaptam concort azzal jo a pulzusom de neha zsibbadok es szur kozepen. Mi lehet ez? Mindig futok sportolok

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza aorta billentyű betegség témában

Kedves Kérdező, nehéz súlyok emelése aorta inszufficienciával semmiképpen sem javasolt. Az általános zsibbadás lehet a stressztől is, vérnyomás mérés is javasolt. Mivel romlottak a panaszok, ne várja meg a 6 hónapot, jelentkezzen kontrollra a kardiológusánál! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. november 05., 16:19; Megválaszolva: 2015. november 06., 14:17
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Aorta billentyű
Tisztelt Webbeteg! Statusz: RR: 130/60 Hgmm, pulmo: neg., surranas a jugulumban, 4/6 ej. syst. zörej, kp. hangos, hosszú protodiast. zörej, máj nem...
Közepes fokú aorta...
Bisoprolol szedése
Ugye nem szív eredetű? 2.