A legfontosabb

Hálás vagyok a gyors válaszáért, de az abban leírt 64mm árnyék-nem tudom, hogy megijesszen, vagy ez az jelenti, hogy mindenképpen ott van, tehát normális? (Az erre adott válaszát most köszönném meg! ) Egészséget kívánok Önnek! Martinkó Anna

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza aorta tágulat témában

Kedves kérdező, az aorta vetületében mindenképpen van árnyék, de általában nem ekkora. Ezért javasolták a mellkas felvétel után a további kivizsgálást. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. június 07., 18:34; Megválaszolva: 2015. június 11., 21:37
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás
Kardiologia