ez jó?

76/min., sinus ritmus. Kp.tengelyállas, PQ-148, QRS -98, Qtc -417. Mellkasi átmenet v2-3-ben, ll-lll -a VF, V5-6ban 0, 5-1mm-es horizontális ST depressio poz. T hullámok. Ez mit jelent jó vagy rossz? Előre is köszönöm válaszát üdvözlettel

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza EKG témában

Kedves Kérdező, nem lehet eldönteni, hogy van-e szívprobléma az EKG alapján, ezért javasolt további kardiológiai vizsgálat. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 24., 16:17; Megválaszolva: 2015. március 26., 01:03
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás