Nebispes mellekhatas

Kedves Doktorno Azt szeretnem kerdezni hogy a Nebispest eletem vegeig kell szednem vagy van esely az elhagyasara es van-e hosszu tavon mellekhatasa Koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza gyógyszer szedésének időtartama témában

Kedves Kérdező, az említett gyógyszer hatóanyagával már sokéves tapasztalattal rendelkezünk, szedhető tartósan. Azt nem tudom megbecsülni, hogy az Ön betegségére gyógyszert meddig kell szedni, mivel nem áll rendelkezésre elég információ. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 15., 13:33; Megválaszolva: 2015. március 16., 20:56
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Covid 19 oltás
Kardiologia
Szív panaszok.
Holter eredmények