béta blokkoló

Kedves Doktornő! Van-e olyan, hogy valaki nem "bírja" a béta blokkolókat? Próbálkoztunk a Metaprolollal, utóbb Nebibéta fél tabl. reggelente csökkenti a pulzust jóval 50 alá, 43 ig. Ez tartósan így van, igen rossz közérzetet okozva.3 hét után abba hagyom és ugye a másik választás, akkor tűrni a kellemetlen szívdobogásokat. Ezek a tabletták ugye úgysem az eredendő okot gyógyítják, hanem a tünetektől kímélik meg az embert? Bocsánat, ha butaságot gondolok, de azt hiszem, választanom kell melyik rosszat válasszam. vagy érdemes 5mg-nál még kevesebbel kísérletezni? Az negyed tabletta lenne. Köszönöm a türelmét és a szakvéleményét: Tisztelettel: Pacek Edit Szekszárd

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza Ritmuszavar kezelése témában

Kedves Kérdező, a negyed tablettát még meg lehetne próbálni, azután konzultáljon a kezelőorvossal. Vannak más speciális ritmuszavar gyógyszerek is, de mivel nem tudom, hogy Önnél mi a pontos probléma, nem tudom melyik lenne esetleg jobb.

Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. március 11., 18:23; Megválaszolva: 2015. március 11., 19:46
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Covid 19 oltás
Kardiologia
Szív panaszok.
Holter eredmények