• Ablatios beavatkozas utan infarktus- mi lesz ezutan?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jo napot kivanok! Evekig tancoltam, amikor ugy 4 eve kiderult, hogy tachycardiam van. A versenyszeru sportot abba kellett hagynom, de tavaly tavasz ota egyre csak romlott az allapotom. Nyaron kardioverziot vegeztek, osz vegen pedig ablatiot, minek utana egy enyhebb lefolyasu infarktus kovetkezett. Azt szeretnem kerdezni, hogy mire figyeljek oda ezentul, mire szamithatok? Vissaterhetek-e a fitneszhez? Elore is koszonom valaszat!

        Dr. Molnár Dóra válasza a életmód témában

        Kedves Kérdező! A rendszeres testmozgás mindenképpen hasznos, de ennek mértékét a fenti leírás alapján nem tudom megmondani. Szívultrahang és terheléses EKG segíthet felmérni a szív állapotát. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2015. március 02., 10:16; Megválaszolva: 2015. március 03., 11:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: