Magas pulzus katéteres kezelés után

Tisztelt doktornő! 17 éves lány vagyok és kb.1 hónapja volt katéteres kezelésem a ritmuszavarom miatt és az lenne a kérdésem hogy normális-e a 80-100 közötti pulzus nyugalmi állapotban ilyen beavatkozás után?

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza gyorsabb szívverés témában

Kedves Kérdező! Igaza van, jobb lenne hosszabb távon alacsonyabb pulzus, de ez a pulzusszámn nem biztos, hogy összefügg az eredeti ritmuszavarával, vagy a katéterezéssel. Vegye fel a kapcsolatot a kardiológusával. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2015. február 27., 20:43; Megválaszolva: 2015. február 28., 19:47
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás