szív probléma

Tisztelt Doktornő! Egész történtem hátfájással kezdődött. Igazából 6 éve kisfiam születése után. Azóta több kivizsgáláson estem át negatív eredményekkel. (kardiologo érseb. reum. Neuro.) Folyamat fáj a hátam és egyre többet és jobban fáj zsibbad a bal vállam karom. Jelenleg Angliában élek 7 hónapja. Januárban itt is sajna a sűrgösségin kötottem ki. Hát mellkas váll fájdalmakkal. Ekg rtg vércukor és ismételt vérvételeket csináltak. Semmi eltérőt nem találtak infarktusom nem volt. Azóta panaszaim nem igazán javúltak. Veutaltak váll mr re. 2 hónapja elkezdtem futni és kicsit jondizni biciklizni. Közbrn a fáradságon kivül nem érzek rosszúllétet. A leg aggasztób hogy mindig a bal oldalam fáj ott érzek zsibbadást mellemben szúró fájdalmat de csak néha. Nagyon kétségbe vagyok esve hogy szív probléma. Esetleg ha a szívemmel van baj akkor az kiderült volna már? Szívinfarktust lehet napokig esetleg lábon kihordani? Jövő héten megyek haza kardilogiára és kivizsgáltatom magam, mert már nagyon kétségbe vagyok esve. Ön szerint a sporttal álljak le addig? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Ivett

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező! Ne legyen kétségbe esve! A sürgősségi vizsgálatnál kizárták az infarktust, nyugodjon meg! Gerincprobléma, vagy vállízületi gyulladás is okozhat ilyen panaszokat. Egy kis könnyű kocogás, vagy gyors tempójú gyaloglás jótékony lehet, de vállízületet terhelő mozgást ne végezzen, amíg ki nem vizsgálják. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. február 24., 10:54; Megválaszolva: 2015. február 27., 13:55
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Bal pitvar kissé tágabb
Emelkedett Ck és LDH
Nagyon magas diasztolés érték
Covid 19 oltás