Szívbillentyü mütét

Tisztelt Doktornő! 2013-augusztusában Aorta billentyű cserém volt. az állapotom kielégitő, de mivel komoly túlsúllyal élek 155 cm/ 95 kg. Rendszeres mozgásba kezdtem. Kérdésem: mennyire terhelhetem magam a szobakerékpárral, kardioval, és az uszodában használhatom -e a szaunát? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Venczel Károlyné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza billentyű műtét után témában

Kedves Kérdező, állapotfelmérés nélkül nem tudok erre válaszolni, kérdezze bátran kardiológusát. Gratulálok az elhatározáshoz! Első körben, az Ön teljesítőképességéhez igazodó, lassúbb, majd gyorsabb tempójú gyaloglás mindenképpen hasznos lehet. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2015. január 25., 19:04; Megválaszolva: 2015. január 25., 22:07
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Lelet értelmetés
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma