sziv

Tisztelt címzett! Két napja a szivemnel ilyen tompa fájdalmat érzek, nem szúr, csak ilyen tompa fájdalom van néha. Vérnyomásom nem magas, es Elvileg szivritmus zavart sem jelzett a vérnyomás mérő. Mostanaban igaz Feljött jo pár kilo (175 cm, 100kg vagyok most) . Nem tudom, hogy e miatt lehetséges e ez? Illetve lehetseges, hogy szívizom baj lehet? Válaszát elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Molnár Dóra válasza mellkasi panasz témában

Kedves Kérdező! A panasz pontos okát vizsgálat nélkül nem lehet megmondani. Javaslom, hogy keresse fel háziorvosát a baj okának tisztázása céljából! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus

Kérdés: 2014. december 17., 22:20; Megválaszolva: 2014. december 21., 21:46
Kérdések és válaszok: Szív- és érrendszeri betegségek
Kardiologia ultrahang
Pulzus érték
Szívprobléma
Mitől ver a szívem erősen
Fertőzés eredetű szívpanaszok...